FAQ

1. Što je Zumba Fitness ?

Zumba Fitness je dinamičan program vježbanja koji spaja elemente aerobnog treninga sa zabavnim plesnim koracima koji se lagano slijede, a sve to uz zvukove raznih plesnih ritmova. Zumba Fitness je najviše inspiriran latinsko američkim ritmovima te tako možete vježbati uz poznate ritmove Cumbie, Salse, Merenguea , Reggaetona, Calypsa , Sambe i mnogih drugih. Zumba je idealna za sve koji traže efikasan trening ,vole plesati i žele se pri tome dobro zabaviti. Zumba je zabavna, Zumba je efikasna , Zumba je zarazna .

—————

2. Nemam nikakvih iskustava sa plesom ili sa Zumbom , mogu li se priključiti ?

Program Zumba Fitnessa osmišljen je tako da nije potrebno prethodno predznanje plesa. Vježba se uz instruktora koji izvodi Zumba koreografije zajedno sa vježbačima po uzoru na aerobik. Cijeli program se bazira na tzv. "easy to follow" principu, odnosno koraci iz pojedinih plesova su prilagođeni kako bi se mogli lako slijediti. Milijuni vježbača širom svijeta dokaz su da "Zumbat" može svatko :)

—————

3. Koji je raspon godina vježbača Zumba Fitness-a ?

Zumbu po programu koji nudi neformalna udruga Zumba fitness with Nina, a vode je licencirani instruktor Nikolina Pahanić i Saša Lugar mogu vježbati svi stariji od 12 godina. Nema strogo definirane gornje dobne granice, svaki vježbač može prilagoditi tempo vježbanja i način izvođenja koreografija svojim mogućnostima.

—————

4. Ne znam da li je Zumba za mene, mogu li probati vježbati prije nego se upišem ?

Prvi sat Zumba fitness with Nina je probni i besplatan, bez obveze upisa, tako da svim zainteresiranima, onima koji razmišljaju o Zumbi , dvoume se ili nisu sigurni da je to pravi način vježbanja za njih, preporućamo odraditi probni trening kako bi se u isto uvjerili.

—————

5. Što obući i ponijeti za trening Zumba Fitness-a ?

Potrebno je obavezno obući dobre tenisice. Najbolje su tenisice za aerobik, poluvisoke da zaštite zglobove prilikom vježbanja, te sa zračnim jastucicima na donjem dijelu tenisice radi amortizacije. Osim adekvatnih tenisica, potrebno je obući udobnu trenirku i majicu te obavezno sa sobom ponijeti ručnik i bočicu s vodom.

—————

6. Mogu li kombinirati ponuđene termine ?

Sve ponuđene termine moguće je kombinirati. Vježbači se trebaju odlučiti za jednu kombinaciju termina, a naknadno mijenjanje termina, kombinacija termina i ostalo moguće je u dogovoru sa Zumba instruktorom.

—————

7. Što ukoliko ne mogu doći na jedan trening ?

Ukoliko ne možete doći na jedan trening, taj trening možete nadoknaditi u jednom od postojećih termina u istom tjednu. Ukoliko niste u mogućnosti dolaziti na treninge duže vrijeme, postoji mogućnost pauziranja vaše mjesečne članarine, tako da o istom obavijestite vašeg instruktora. Po dolasku nakon pauze vaša članarina se nastavlja i datum isteka članarine prolongira.

—————


Kontakt

Zumba fitness Karlovac

Karlovac
47000OIB:. 73152310600
M.B.. 2803780
broj žiro-računa: 2340009-1110494984
IBAN: HR5123400091110494984Tajnik udruge za ples i rekreaciju
River Dance Karlovac
Saša Lugar
+00385 98 163 0981