O nama

Zumba fitness with Nina aktivno djeluje u Karlovcu i drugu sezonu za redom tokom cijele godine, te se u tome razdoblju priključila mnogobrojnim humanitarnim akcijama na način na koji to najbolje zna, a to je kroz glazbu i ples, osmijeh i naravno vježbu.

Začetnik Zumba fitness with Nina je Nikolina Pahanić koja je sredinom 2010. godine u Karlovac na gostovanje pozvala da predstavi Zumba fitness jednu od prvih licenciranih trenera u Hrvatskoj Jelenu Diklić, i time karlovačkoj publici približila jedan sasvim novi oblik fitnessa koji je u svijetu aktualan zadnjih 10 godina na najvišem mogućem nivou i svakim danom sve više privlači nove zaljubljenike u ovaj oblik vježbanja. Nakon prezentacije Nikolina Pahanić počinje svoju prvu sezonu sa Zumba fitnessom u ćemu joj definitivno pomažu njeno iskustvo vođenja aerobika (15 godina) i ogromna ljubav prema plesu i glazbi. U godini 2011. proširuje svoje djelovanje na ostale gradove u Karlovačkoj županiji, te sa zumbom upoznaje i grad Ogulin i grad Duga Resu i prigradsko naselje Rečicu. Zbog povećanja zainteresiranosti jer ipak zumba je zarazna :) u svoj tim prima i muškog plesača koji ubrzo na njenu inicijativu postaje također licencirani zumba instruktor, dok sama Nina svoje znanje podiže za još jedan nivo i polaže i drugi stupanj licence.

Njihova edukacija ne prestaje, i prema mogućnostima licencnih seminara namjeravaju se i dalje usavršavati i pružiti što kvalitetniji oblik vježbanja.

Za bolju kvalitetu treninga Zumba fitness with Nina unajmljuje veće dvorane i ulaže sredstva u opremu da onaj pravi doživalj bude još mrvicu više začinjen i današnjom tehnologijom :)

Uspješnost Zumba fitness with Nina i njenih instruktora definitivno ste učinili Vi, baš svi Vi koji ste prepoznali da Vam ples, pozitivna energija i korisna vježba pomažu u svakodnevnom životu. I Vi ste ti koji čine tu pozitivnu energiju da tako jako zrači, a mi kao instruktori sa Vama neizmjerno uživamo.

Hvala VamKontakt

Zumba fitness Karlovac

Karlovac
47000OIB:. 73152310600
M.B.. 2803780
broj žiro-računa: 2340009-1110494984
IBAN: HR5123400091110494984Tajnik udruge za ples i rekreaciju
River Dance Karlovac
Saša Lugar
+00385 98 163 0981